DSG SOLUTIONS SRL
Cod Unic de Înregistrare RO 48441737
Nr. Înmatriculare J08/1918/2023
CEUID ROONRC.J8/1918/2023
Adresa Punct de lucru Calea Feldioarei Nr.75C, Brasov

DSG Solutions

Discreție, Siguranță, Garanție

Amanet Auto Brasov

Suntem o societate legal înființată, având capital 100% românesc, fiind înscrisă în Registrul de evidență BNR sub nr. RE-PJR-08-037419

Avem toate avizele și autorizațiile obținute de la autoritățile competente, conform legislației în vigoare. Ne supunem tuturor reglementărilor și regulilor din domeniul fiscal și bancar, pe care le respectăm întocmai.

Așadar, avem legalitatea să oferim clienților noștri credite rapide prin contracte de amanet auto, pe perioade scurte sau medii de timp.

Oferim condiții avantajoase, atât de acordare a creditelor de tip amanet, cât și de rambursare a acestora, comision fix pe toată perioada contractuala, fără alte taxe ascunse.

Depozitarea bunurilor amanetate, în condiții de maximă siguranță și discreție, dotate cu sistem de supraveghere video, pază și monitorizare firmă de pază.

Suntem deschiși să servim nevoile fiecărui tip de client, persoane fizice și persoane juridice, acordăm atenție și seriozitate egală, atât pentru clienții care primesc o sumă mai mică, cât și pentru clienții care au o putere materială peste medie, care aflată în momente de lipsă de cash flow, are nevoie de o infuzie urgentă de capital, care nu suferă amânare.

Așadar, compania noastră oferă servicii de bun simț și profesionalism, garantându-vă că puteți avea certitudinea și confortul că veți întâlni oameni corecți, sinceri și profesioniști, toate acestea pentru un parteneriat serios și echitabil.